Stickaboo Garnklubb

OM STICKABOO GARNKLUBB

 

Prenumerationen kostar 1 399 kr inklusive moms som återbetalas i form av garn under din medlemskapsperiod (3/9–2018 till 31/12–2018). Vi testar nya och spännande garner och stickbeskrivningar tillsammans. Medlemmarna får 4 garnpaket med garner från våra garnleverantörer som skickas tillsammans med unika stickbeskrivningar. Som medlem får du även 10% rabatt på hela Stickaboodens sortiment (gäller under ditt medlemskapsperiod).

 

PRENUMERATIONSSIDAN ÄR ÖPPEN: klicka här.

 

Klubben är främst för dig som…

–    brukar köpa garn för minst 2000 – 3000 kr per år (det är dock inget krav! det är mest för att säga att blir ju ganska mycket garn du får via garnklubben och risken är att det blir liggandes någonstans hemma hos dig om du inte är van att använda den mängden.)
–    uppskattar högkvalitetsgarn i naturmaterial (det blir bara sånt, sockgarner är ett undantag.)
–    är en van stickare (mönster som medföljer är inte alltid enkla nybörjarmönster.)
–    vill testa och utvärdera nya garnprodukter (i bland får vi rykande nya garner innan de ens är lanserade på marknaden.)
–    gillar överraskningar
–    är intresserad av de senaste trenderna i garnvärlden.

 

Som medlem får du: 
–    Fyra stickpaket, värde ca 350 kr inkl. frakt styck (skickas under ditt medlemskapsperiod).
–    10% medlemsrabatt på hela Stickaboodens sortimentet (under ditt medlemskapsperiod).
–    Eventuella erbjudanden från sponsorer.
–    Små överraskningar i dina garnpaket kan förekomma!

 

Planerade utskick (med reservation för ändringar och leveransförseningar)

Garnpaket 1: 3-5 september 2018
Garnpaket 2: 1-4 oktober 2018
Garnpaket 3: 5-7 november 2018
Garnpaket 4: 3-5 december 2018

 

Allmänna villkor

Administration och betalning
Alla inköp för Stickaboo Garnklubbs räkning samt vidaredistribution till medlemmarna kommer att ske via Stickabooden www.stickabooden.se som ger vissa bekvämligheter och trygghet vad gäller betalningar då betalningarna sköts av Payson och Klarna. Du får möjlighet att betala din order med bankkort, direkt via din bank eller ta den på faktura, samt att dela upp din betalning i flera delar via Klarna. Du får en orderbekräftelse och faktura/kvitto på ditt köp. Det är tryggt för alla!

 

Medlemsavgift
Avgiften ska användas för att täcka fraktkostnader, inköp och distribution av garn till medlemmarna. Avgiften betalas i förskott och återbetalas ej vid uppsägning av medlemskapet. Du kan i stället byta stickpaketen mot annat garn om du så önskar. Medlemsavgifterna investeras för att köpa in garn och återbetalas till medlemmarna under året i form av garnpaket (4 garnpaket ingår i priset).

 

Returrätt på alla extra beställningar
I bland hittar man nåt spännande mönster själv och vill kompletteringsköpa garnet. Att använda en färdig butikslösning innebär också att du har rätt att returnera oöppnade garnförpackningar på extra beställningar tillbaka till lagret i fall du ångrar dig den extra beställningen i sista minuten. Garnet läggs tillbaka i butiken till marknadspris. Inga tvångsköp alltså. Du står för returfrakten. Avgiften på klubbavgiften som sagt återbetalas dock inte då den används för att köpa in garn för just garnklubben.

 

Reklampolicy
Vi är öppna att ta emot bra erbjudanden från garnleverantörer, men vi samlar alla digitala erbjudanden och eventuella reklamerbjudanden i ett nyhetsbrev. Du får själv prenumerera på Stickaboo Magazine om du vill ta del av de erbjudandena. Garnpaketet kan innehålla relevanta erbjudanden i pappersformat.

 

Garnpolicy
Vi kommer i första hand köpa in garn i naturmaterial såsom ull (alla sorter), bambu, bomull, hampa m.m. Vi söker ständigt efter nya och innovativa garner som är bra för människan och miljön. Sockgarnet kan innehålla syntetmaterial.

 

Begränsat antal medlemmar
Även om administrationskapaciteten är något större än förut är antalet medlemmar begränsat till 200 medlemmar. Nya medlemskap blir möjliga endast om någon lämnar klubben. Ansökningarna registreras i turordning, så först till kvarn! Du ser hur många platser är tillgängliga här på betalsidan.

 

Rabattpolicy
Du får använda din personliga klubbrabatt för att köpa garn till andra. Du kanske vill dela medlemsavgiften med din vän och det får du också göra. Men i vilket fall som helst skickas alla leveranser och fakturor endast till dig och inte till flera adresser. Samma regel gäller även alla erbjudanden, garnprover m.m. som endast skickas i ett exemplar till dig.

 

De vanligaste frågorna

 

A. Skickar ni även utanför Sverige?
Svar: ja, vi skickar till alla EU-länder, men då tillkommer extra fraktkostnad på 250 kr.

 

B. Får man välja färg?
Ja, men den möjlighet är begränsad till ca 4–6 färger eller färgkombinationer innan du får stickpaketet. Möjligheten att byta garn (hela nystan) finns det alltid. Du står för returfrakten själv.

 

C. Förnyas mitt medlemskap sen automatiskt?
NEJ tyvärr! Du får 4 garnpaket och sedan måste aktivt ansöka igen om du vill vara med. Detta för att vi har haft så många på väntelistan som har tålmodigt väntat i nästan ett år. Alla ska få chans att vara med. Tyvärr är antalet platser begränsat pga. av administrationskapacitet.

 

ANSÖKNINGSSIDAN ÄR ÖPPEN: PRENUMERATIONSSIDA

 

Välkommen!
Stickaboo

%d bloggare gillar detta: