Stickaboo Garnklubb

Stickaboo-2000

VILL DU BLI MEDLEM I STICKABOO GARNKLUBB?

VI TAR INTE EMOT NYA ANSÖKNINGAR JUST NU – ANSÖKNINGSENKÄTEN ÄR STÄNGD.

Prenumerationen är 990 kr inklusive moms som återbetalas i form av garn under din medlemskapsperiod (19/9-2016 till 19/02-2017).

Klubben är för dig som…
–    är storkonsument av garn (köper garn för minst 2000 – 3000 kr per år),
–    uppskattar högkvalitetsgarn i naturmaterial,
–    vill testa och utvärdera nya garnprodukter,
–    gillar överraskningar,
–    är intresserad av de senaste trenderna i garnvärlden.

Som medlem får du:  
–    Fyra stickpaket, värde ca 250 kr inkl. frakt styck (skickas under ditt medlemskapsperiod).
–    20% medlemsrabatt på allt garn i Stickabooden (under ditt medlemskapsperiod).
–    Eventuella erbjudanden från sponsorer.
–    Små överraskningar i dina garnpaket kan förekomma!

Om Stickaboo Garnklubb
Vi testar nya och spännande garner och stickbeskrivningar tillsammans. Medlemmarna får 4 garnpaket med garner från våra garnleverantörer som skickas tillsammans med unika stickbeskrivningar från stickdesigners som Stickaboo samarbetar med. Som medlem får du även 20% rabatt som gäller hos Stickabooden.

ANSÖK OCH BETALA LÄNGST NER PÅ DENNA SIDA!
Men läs villkoren nedan först!

Administration
Alla inköp för Stickaboo Garnklubbs räkning samt vidaredistribution till medlemmarna kommer att ske via Stickabooden www.stickabooden.se som ger vissa bekvämligheter och trygghet vad gäller betalningar då betalningarna sköts av Payson och Klarna. Du får möjlighet att betala din order med bankkort, direkt via din bank eller ta den på faktura. Tryggt för alla!

Returrätt på alla extra beställningar
Att använda en färdig butikslösning innebär också att du har rätt att returnera oöppnade garnförpackningar tillbaka till lagret i fall du ångrar dig i sista minuten. Garnet läggs tillbaka i butiken till marknadspris. Inga tvångsköp alltså.

Reklampolicy
Vi är öppna att ta emot bra erbjudanden från garnleverantörer eller butiker, men vi samlar alla erbjudanden och eventuella reklamerbjudanden i ett nyhetsbrev som  endast innehåller erbjudanden som kan tänkas vara intressanta och relevanta för medlemmarna. Du kan alltid avprenumerera på nyhetsbrevet om du inte önskar att få det mer.

Garnpolicy
Vi kommer i första hand köpa in garn i naturmaterial såsom ull (alla sorter), bambu, bomull, hampa m.m. Vi söker ständigt efter nya och innovativa garner som är bra för människan och miljön.

Medlemsavgift
Årsavgiften ska användas för att täcka administrationskostnader gällande upphandlingar, inköp och distribution av garn till medlemmarna, samt eventuell förlust på grund av dubbla fraktkostnader eller returhantering. Avgiften betalas i förskott och återbetalas ej vid uppsägning av medlemskapet. Du kan i stället byta stickpaketen mot annat garn om du så önskar. Medlemsavgifterna investeras för att köpa in garn direkt leverantörerna och återbetalas till medlemmarna under året i form av garnpaket (4 garnpaket ingår i priset).

80 Medlemmar
På grund av begränsad administrationskapacitet har vi plats till 80 medlemmar. Nya medlemskap blir möjliga endast om någon lämnar klubben. Ansökningarna registreras i turordning, så först till kvarn!

Rabattpolicy
Du får använda din personliga klubbrabatt för att köpa garn till andra. Du kanske vill dela medlemsavgiften med din vän och det får du också göra. Men i vilket fall som helst skickas alla leveranser och fakturor endast till dig och inte till flera adresser. Samma regel gäller även alla erbjudanden, garnprover m.m. som endast skickas i ett exemplar till dig.

De vanligaste frågorna

A. Skickar ni även utanför Sverige?
Svar: ja, vi skickar till alla EU-länder, men då tillkommer extra fraktkostnad på 148 kr.

B. Får man välja färg?
Du kommer att få möjlighet att välja mellan 4-6 färger innan du får stickpaketet. Möjligheten att byta garn (hela nystan) finns det alltid. Du står för returfrakten själv.

C. Förnyas mitt medlemskap sen automatiskt?
NEJ, du måste aktivt ansöka igen om du vill vara med, men de tidigare medlemmarna som vill förlänga sitt medlemskap har förtur. Detta för att vi har haft så många på väntelistan som tålamodigt väntat i nästan ett år. Alla ska få chans att vara med. Tyvärr är antalet platser begränsat pga av administrationskapacitet.

JUST NU TAR VI INTE EMOT NYA ANSÖKNINGAR!

Ansökningsblanketten är stängd.

Du har möjlighet att skriva upp dig på väntelistan genom formuläret nedan. Anmälan på väntelistan innebär att du ställer dig i kö för möjligheten att bli medlem om vi skulle få in avbokningar eller utöka garnklubben.

Välkommen!

Eva på Stickaboo

 

%d bloggare gillar detta: