Adventskalender

Du som har följt Stickaboo har säkert sett många inspirerande mönster. Tempot i Stickaboo-gruppen har varit högt och nu är det dags att sakta ner lite och ta en tillbakablick över året som har gått. I Stickaboos adventskalender har jag samlat 24 unika, praktiska och enkla julklappsidéer. Några ”luckor” innehåller överraskningar i form av helt nya mönster. Alla beskrivningar är gratis och på svenska. Betalmönster kan laddas ner gratis t.o.m. den 24 december. Klicka på bilden så kommer du till respektive stickbeskrivningen.

Ha en trevlig och mysig adventstid! Önskar Stickaboo

1 DECEMBER – BABYTOFFLOR AV STICKABOOadventsk1Söta tofflor. Mönstret kan du ladda ner gratis t.o.m. den 24 december. KLICKA HÄR.  2 DECEMBER – PYTTIPANNA AV GARNOMERA2-decembrisSnacka om ÅRETS SNACKIS! Populära Pyttipanna är en snabbstickad och vacker sjal. Till mönstret. 3 DECEMBER – DUSCHBOLLAR AV VIRKPIAduchboll Unik, rolig och praktisk julklapp! Färglada duschbollar i bambugarn. Till mönstret.
 4 DECEMBER – HALVVANTAR INEZ AV CECILIA4-december STICKABOOS FAVORIT! Halvvantarna Inez av Cecilia Ollas. Vackra färger och vackert mönster! Till mönstret.  5 DECEMBER – DÖDSKALLESJALEN 5-decÅRETS INTERNATIONELLA SUCCÉ! Dödskallesjalen av Kungen & Majkis har fått stor uppmärksamhet internationellt. Till mönstret.  6 DECEMBER – LÄTTSTICKADE TOFFLOR6-decemberÅRETS ENKLASTE! Enkla, snygga tofflor som du stickar på två stickor. Till mönstret.
 7 DECEMBER – SMÅLANDSVANTE AV ANNA KJ7-decemberÅRETS VACKRASTE! Ett traditionellt mönster med nytänkande som inspirerar. Till mönstret.  8 DECEMBER – BRAIN WAVES8-december NYTT MÖNSTER! Virkad mössa Brain Waves av Liz McQueen. Till mönstret. 9 DECEMBER – VITA FINGERVANTAR 9-decemberVita fingervantar med en blomma och spets av Jolanta Gustafsson. Till mönstret.
 10 DECEMBER – HARUNI AV EMILY ROSS10-decemberÅRETS POPULÄRASTE utländska mönster som är tillgängligt på svenska. Haruni av Emily Ross. Till mönstret. (välj svenska längst ner)  11 DECEMBER – KÄPPDRAKAR IMG_6681ÅRETS ROLIGASTE VIRKNING – käppdrakar av Charlotte Larsson (Galna i garn). Till mönstret.  12 DECEMBER – LEAVING CUFFS12-decemberRÖTT INFÖR JUL! Vackra muddar LEAVNING CUFFS av Maria Olsson. Till mönstret.   
 13 DECEMBER – MURGRÖNA13-decemberVackra, vackra sockor ‘Murgröna’ av Joanna Nordstrand. Till mönstret.  14 DECEMBER – KNOTTY GLOVES14-decemberSnygga handskar ‘Knotty Gloves’ av Julia Mueller. Till mönstret.  15 DECEMBER – STOCKHOLM SCARF15-decemberStockholm Scarf av Knitted Bliss. Till mönstret.
 16 DECEMBER – AFRICAN FLOWERS – VÄSKA16-december En fantastiskt vacker väska i afrikanska blommor av Gunilla Karlsson. Till mönstret.  17 DECEMBER – SNUTTEFILTAR17-decemberHärliga, roliga snuttefiltar av BrittasAmi. Med glädjegaranti! Till mönstret:  18 DECEMBER – CUPCAKEMÖSSA AV CECILIA18-decemberSockersöt cupcake-mössa av Cecilia. Till mönstret.
 19 DECEMBER FREJA AV EMMY PETERSSON19-decemberVackra, vackra vantar Freja av Emmy Petersson. Till mönstret.  20 DECEMBER – PYSSELBOLL20-decemberUnik och rolig pysselboll till en nyfödd.
Till mönstret  på svenska.
Orignalmönstret på engelska hittar du här.
 21 DECEMBER – LOVIKKAVANTAR21-decemberOriginalet förstås! Beskrivningen är gjord av Norrbottens läns hemslöjdsförening. Till mönstret.
 22 DECEMBER – TEN STITCH BLANKET22-decemberElizabeth Zimmermann-inspirerad pläd av Frankie Brown. Stickas på 10 maskor! Till mönstret.  23 DECEMBER – LADY SWEATER2557274228_d668e752a6_n En fin kofta av Pamela Wynne. Till mönstret.  24 DECEMBER- Hjärtetofflor av Stickaboo24-decemberNYTT MÖNSTER! Hjärtetofflor till en nyfödd. God Jul! Till mönstret.
Annonser

14 responses to “Adventskalender

  1. Pingback: Åh, vad glad jag är! | garnomera·

  2. Synd att Murgrönefilerna inte gick att öppna; Vare sig den svenska eller den engelska. Felmeddelanden sa att filen/filerna är skadad o går ej att öppna. Annars är jag full av lovord:-)

  3. Hej jag har problem med lucka 3, duschbollarna. När man trycker på länken står det att inlägget är borttaget.
    Tack för en fin och rolig adventskalender. Huvudpunkten på dagen!
    God Jul

  4. Hej, jag hittar inte bilderna på pysselbollen. Annars, en underbar kalender o jag hoppas det inspirerar till fler. MVH Kerstin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s