Julklappsracet och temastickning

Ja, jag vet att en duktig stickare är klar med sina julklappar för länge sen! Man dukar av midsommarbordet och så börjar man planera Julen… Nåväl – vi kör ett julklappsrace i alla fall!

Tanken med detta evenemang är att samla en mängd julklappsidéer på en och samma sida – enkla, unika och snygga julklappar som är härliga att göra och roliga att få. Idéer man hinner med innan Julen om man vill eller idéer man antecknar inför nästa Jul!

Du behöver inte avslöja årets julklappar om du inte vill. Du kanske vill visa något du har gjort tidigare eller något mönster du inte hunnit med men velat att göra. Eller du kanske vill berätta om någon julklapp du har fått någon gång själv och varit supernöjd med! Låt dig inspireras och inspirera andra!

Temastickning ”Julklappsracet”
När: 1-31 december
Månadens garn: BioBamboo av Rosarios4
Var: Online (klicka här)

Det är december och nu rullar allt på fort. Här samlas vi och diskuterar allt som har med julklappar att göra. Nya tips om härliga mönster varje dag! Unika, praktiska och enkla julklappar är mottot. Vill du tipsa om ett bra mönster, lägga upp bilder på egna julklappar (tänk bara på att dina vänner ser det) är du mycket välkommen! Låt dig inspireras och inspirera andra till en grönare Jul!

PÅ GÅNG!

Temastickning ”Sticka för barn”
När: 1-31 januari
Var: Online (länken kommer snart)

Det finns så många sockersöta saker att sticka för barn. Ugglemössor, hajvantar, sjörövartröjor eller bilhandskar – ja, det kan krävas en hel del kreativitet för att tillfredsställa alla önskemål. Alla är välkomna, från nybörjare till avancerade stickare – det finns mönster som passar alla. Var med och sprid kreativ inspiration!

Även de äldre temastickningarna är fortfarande öppna om du vill leta efter lite inspiration även där.
https://stickaboo.se/temastickning/

Med glada hälsningar

Eva

Annonser

One response to “Julklappsracet och temastickning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s