Äntligen klart!

Nu är min första ”riktiga” stickbeskrivning klar och finns att köpa på Ravelry och Valaine. Vilken tid det tog! Jag hoppas att den är tydlig. Beskrivningen är gjord på samma sätt som beskrivningarna här i bloggen – med beskrivande bilder för varje del och stickinstruktion varv för varv. Och så finns det mina kontakter i dokumentet i fall du har frågor! Endast på svenska just nu, men tanken är att få den översatt även till engelska.

Beskrivningen kan köpas här:

Till Ravely (internationellt forum)

Till Valaine (svensk butik)

På-gång

bb_13

bb_9

bb_11

bb_12

bb_10

Enjoy!

Annonser

3 responses to “Äntligen klart!

    • Tack, Christina! Är du intresserad av stickbeskrivningen eller av att vara med på något annat sätt, förstår jag dig rätt? Scrolla längst upp, klicka på länkarna ”Till Ravelry” och ”Till Valaine” så kommer du till beskrivningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s